Hvorfor vælge PÉVÈLO næste gang du køber strømper?

Komfortable strømper

Komfort er nøglen til succes hos PÉVÈLO

Vores strømper er fremstillet af det innovative PROLEN® garn. Garnet har den unikke egenskab at tilpasse sig temperaturen på hudens overflade. Det skyldes at garnets egenskab til at absorbere fugt er stort set nul. Garnet transporterer fugten fra huden og ud gennem strømpen. På denne måde holdes dine fødder tørre i varme omgivelser, og det giver en kort tørretid i våde omgivelser. En ekstra bonus er, at strømperne heller ikke optaget lugt. 

 

Højere slidstyrke

Findes der noget værre end huller i dine yndlingsstrømper? 

For hvert skridt eller pedaltråd du tager, bevæger foden sig. Det udsætter dine strømper for et enormt slid. Hos PÉVÈLO er lang holdbarhed et af nøgleordene. Vi ønsker at levere strømper der holder kilometer efter kilometer. PÉVÈLO strømper er lavet af PROLEN® garn som har en slidstyrke der er 2,5 gange højere end klassisk garn der anvendes til fremstilling af strømper. PÉVÈLO strømper egner sig derfor perfekt til cykelsport og løb, uanset vejr.

 

Høj farvestyrke

Skal dine strømper være hvide eller grå?

Klassisk indfarvning af garn udføres typisk ved, at en farve påføres udenpå garnet efter det er viklet. Det gør at farven hurtigt vaskes af, og strømperne hurtigt ser slidte, eller beskidtre ud. Indfarvningen af PROLEN® garn foregår allerede under fremstilling af garnet, og ikke efter garnet er viklet. Dette sikrer, at strømperne får en høj farvestyrke og bibeholder farven, selv efter mange vaske. Samtidig forbliver farven i garnet og smitter ikke af eller overføres til huden under brug, til gavn for din sundhed. Hvide strømper skal være hvide, altid. 

Lavere friktion

Vabler eller bare flere komfortable kilometer?

PROLEN® garn er markedets letteste type garn der anvendes til fremstilling af strømper. Det gør, at PÉVÈLO strømper er lettere og tyndere end de fleste andre strømper på markedet. Kombineret med elastane gør det, at strømpen sidder tæt på foden og sænker friktionen mellem sko og fod. Det reducerer risikoen for vabler og andre irritationer i skoen, og sikrer dig flere kilometer med højere komfort.

 

Hvorfor har du ikke bestilt endnu?